مزایا و معایب کوییک اتومات پلاس
به خرم گستر ساعی خوش آمدین ، جهت دریافت قیمت روز محصولات با موعد تحویل فوری و به روز در رنگ بندی های متنوع با شماره های 02166090697 و 02166090695 در تماس باشید .
نسخه اتومات کوییک در سال 1397 به بازار کشورمان آمد. کوییک اتومات، که گیربکس CVT آنرا شرکت پانچ ساخته، در مقایسه با کوییک دندهای، مزیتهای فنی و امکاناتی متعددی دارد.
مزایا
• طراحی ظاهری
خودرو کوئیک، نسخه هاچ بک خودرو ساینا می باشد که تغییرات کلی در آن اعمال نشده است و تنها تغییرات جزئی را در ظاهر آن می توان مشاهده کرد که به نسبت، از خودرو ساینا جذابتر می باشد.
• طراحی داخلی
کوییک اتومات پلاس دارای تغییراتی نسبت به ساینا می باشد و کابین آن همانند ساینا آپشنال یا همان ساینا پلاس می باشد که که دارای مالتی مدیا، فرمان برقی با دکمه های کنترل، سیستم تهویه دستی و… می باشد که از نظر طراحی به نسبت، طراحی مناسبی دارد.
• مصرف سوخت
خودرو کوییک یکی از خودروهای کم مصرف مجموعه سایپا می باشد که مناسب رانندگی در سطح شهر و انجام کارهای روزمره است چرا که به دلیل افزایش قیمت بنزین، می توانید از این خودرو کم مصرف در طول روز استفاده کنید. لازم به ذکر است که مصرف سوخت ترکیبی کوییک دنده ای ساده و همچنین اتوماتیک پلاس، ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر می باشد و این در حالی است که حجم باک خودرو کوییک ۴۱ لیتر می باشد.
• فضای کافی برای سرنشینان
بر خلاف خودروی هاچ بک 206 که سرنشینان فضای مناسب و کافی ندارند اما در خودروی هاچ بک کوییک این مسئله صادق نیست .
معایب
• گیربکس ناکار آمد
به دلیل ضعف سیستم خنک کنندگی گیربکس CVT سایپا کوییک، دمای گیربکس این خودرو در ترافیکهای سنگین به شدت افزایش یافته که در بسیاری از مواقع سبب توقف عملکرد گیربکس و از کار افتادن خودرو شما خواهد شد. علاوه بر این به دلیل عدم هماهنگی دریچه گاز برقی خودرو با پدال گاز، پیشرانه و گیربکس خودرو نسبت به فشردن پدال گاز عکسالعمل ضعیفی از خود نشان میدهد. مطمئنا چنین مشکلی در مواقعی که به افزایش سرعت ناگهانی نیاز دارید میتواند بسیار آزاردهنده باشد.
• پیشرانه ضعیف و قدیمی
با وجود تمامی اطلاحاتی که در این پیشرانه قدیمی انجام شده است، چالاکی آن بسیار کمتر از مقداری است که میتوان از آن انتظار داشت. بر اساس بررسیهای میدانی انجام شده، سایپا کوییک مجهز به گیربکس اتوماتیک برای اینکه بتواند سرعت خود را از حالت سکون به صد کیلومتر بر ساعت افزایش دهد، به حدود ۱۴ ثانیه زمان نیاز دارد. مطمئنا زمانی که ظرفیت سرنشینان سایپا کوییک تکمیل باشد یا چنانچه بخواهید کولر خودرو را روشن کنید، اوضاع از آن چه هست بدتر هم خواهد شد.
• مشکلات برقی فراوان
از جمله قطعاتی که اغلب دارندگان این خودرو از خرابیهای زودهنگام آنها ناراضی هستند میتوان به کیلس استارتر، لمس مانتیور، فیوز فن رادیاتور و همچنین روشن شدنهای بیدلیل چراغ چک خودرو اشاره کرد.
• طراحی ناموزون
این پلتفرم که در واقع نمونه ارتقا یافته پلتفرم پراید محسوب میشود، ظرفیت چندانی برای ایجاد تغییرات اساسی ندارد. به همین دلیل تمامی محصولاتی که روی این پلتفرم ساخته شدهاند از مشکلات مشترکی برخوردارند که یکی از آنها طراحی ناموزونی نمای ظاهری است.
• کابین خودرو
همانطور که میتوان انتظار داشت کابین کوییک از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است و از لحاظ طراحی نیز دقیقا مشابه ساینا طراحی شده است و هیچگونه ابتکاری در آن دیده نمیشود. تنها تفاوتی که میان کابین این دو خودرو به چشم میخورد مانیتور بالای کنسول میانی و طرح جدید فرمان این خودرو است. حتی صندلیهای سایپا کوییک نیز کاملا مشابه ساینا طراحی شدهاند و شرکت سایپا برای پوشش آنها از رویه پارچهای مشکی رنگی استفاده کرده که از دوخت قرمز برای زیبایی و تفاوت هرچه بیشتر آن نسبت به صندلیهای ساینا استفاده شده است.
علاوه بر بحث طراحی یکی دیگر از مشکلات مربوط به کابین سایپا کوییک، عایق بندی ضعیف آن است. عایق بندی ضعیف کابین کوییک در کنار سر و صدای موتور قدیمی این خودرو باعث شده تا صدای موتور سایپا کوییک مخصوصا در دورهای بالا به طور کاملا واضح وارد کابین شود که مطمئنا در مسافتهای طولانی میتواند برای سرنشینان آزاردهنده باشد.
تصاویر
لینک های مفید و مشابه
مزایا و معایب کوییک
مقایسه کوییک R و کوییک R پلاس
تفاوت کوییک با کوییک R چیست؟